Sosyal Medya

Güncel

Kuzey IrakÂ’ta 1 asker ÅŸehit oldu

TSK, Irak’ın Kuzeyi Gara bölgesinde teröristlerce yapılan saldırı sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını duyurdu.



Genelkurmay BaÅŸkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "15 Kasım 2017 tarihinde Irak Kuzeyi Gara bölgesinde askeri unsurlarımıza, bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristlerce yapılan saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiÅŸ olup tedavilerine devam edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah'tan rahmet, ÅŸehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduÄŸu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.